La Biblioteca de Llíria realitza la campanya “Que no te la colen” per a previndre les notícies falses en xarxes socials
Español Valencià Català Gallego Euskera English
Notícies d'esports, societat, economia, cultura, ciència i tecnologia en <strong>Lliria</strong> Lliria

La Biblioteca de Llíria realitza la campanya “Que no te la colen” per a previndre les notícies falses en xarxes socials

La Biblioteca de Llíria realitza la campanya “Que no te la colen” per a previndre les notícies falses en xarxes socialsAyto Llíria martes, 14 de marzo de 2023

ESTÀ DIRIGIDA A L'ALUMNAT DE 1R DE BATXILLERAT DELS CENTRES DE LA LOCALITAT

La Xarxa de Biblioteques de Llíria ha organitzat la campanya “Que no te la colen” que té principal objectiu previndre les fake news entre les persones més joves. Esta activitat, dins de les accions d'alfabetització informacional que desenvolupa el centre municipal, està dirigida a l'alumnat de 1r de Batxillerat dels centres educatius de la localitat.

 Al llarg d'estos dies, les persones participants assistiran a tallers d'una hora de duració impartits per l'ONG Learn to Check, dins del seu projecte educatiu per a conscienciar sobre la desinformació en la societat actual.

L'alumnat rebrà nocions per a crear un pensament crític en l'ús de les xarxes socials, mostrar-los com es creen les notícies falses i que puguen descobrir quines són les intencions que persegueixen, així com oferir-los les eines necessàries per a detectar-les i combatre-les.

Col · laboren:Ayuntamiento de LlíriaDiputación deValenciaAyuntamiento de RibarrojaGeneralitat ValencianaAyuntamiento de la Pobla de Vallbona
PORTALS DE LA XARXA PORTALDETUCIUDAD.com
Condicions d'ús - Política de privacitat - Política de cookies