L'Ajuntament de l’Eliana recepciona les obres del Polígon Industrial
Español Valencià Català Gallego Euskera English
Notícies d'esports, societat, economia, cultura, ciència i tecnologia en <strong>Lliria</strong> Lliria

L'Ajuntament de l’Eliana recepciona les obres del Polígon Industrial

L'Ajuntament de l’Eliana recepciona les obres del Polígon IndustrialAyto de l’Eliana martes, 14 de marzo de 2023

Les obres de finalització de la urbanització han ascendit a prop d'1 milió d'euros.

Les obres del Polígon Industrial, en les quals l'Ajuntament de l'Eliana ha invertit prop d'1 milió d'euros, han completat recentment la urbanització dels 200.000 m² destinats a indústria no-contaminant del sector Suzi-1.

El projecte, que es va iniciar al desembre de 2021, ha consistit en la reparació de desperfectes causats, que ha assumit l'Ajuntament, i en els treballs d'enllumenat i jardineria que no van ser executats per l'Agent Urbanitzador en 2015, a càrrec dels propietaris.

Després d'aquest llarg procés l'Eliana podrà passar de ser una ciutat solament de serveis a una ciutat industrial que atraurà empreses sostenibles mediambientalment, innovació, desenvolupament econòmic i creació d'ocupació per a veïns i veïnes. La localitat posa en marxa així un nou parc empresarial altament competitiu que s'erigeix, alhora, en nou espai de desenvolupament, tant pel seu accés directe a l'Autovia CV-35, la seua proximitat a l'aeroport i al nucli urbà -que li dota de multitud de serveis-, com per la seua dotació de zones verdes i aparcaments.

En definitiva, aquest entorn empresarial naix amb la vocació de convertir-se en un recurs actiu i eficaç de futur que col·labore en la millora de la qualitat de vida del municipi, la del seu teixit empresarial i la de la seua ciutadania.

El primer edil, Salva Torrent, ha celebrat 'un dia històric que permetrà a l'Eliana complir, entre altres, els objectius de potenciar la seua diversificació industrial i fomentar l'economia i l'ocupació local'.

Col · laboren:Ayuntamiento de LlíriaDiputación deValenciaAyuntamiento de RibarrojaGeneralitat ValencianaAyuntamiento de la Pobla de Vallbona
PORTALS DE LA XARXA PORTALDETUCIUDAD.com
Condicions d'ús - Política de privacitat - Política de cookies